Interview NHnieuws.nl - Van ziekenhuiszorg naar mentale gezondheid: Miriam Ross maakte switch naar life coach

Van ziekenhuiszorg naar mentale gezondheid: Miriam maakte switch naar life coach

MEDEMBLIK - Steeds vaker kloppen mensen aan bij een life coach. Althans, dat is wat Miriam Ross uit Medemblik merkt. Ze opende twee jaar geleden haar praktijk en daar worden sindsdien uiteenlopende levensvragen besproken. "Mensen zitten heel erg in hun hoofd. Ik wil er samen achter komen wat de ander nodig heeft: terug naar je gevoel en vanuit daar de keuzes maken", vertelt ze.

Zie artikel op NHnieuws.nl

Lees verder

Gun jezelf kansen!

Niets komt vanzelf! Gun jezelf kansen, creëer mogelijkheden. Blijf positief. Kom tot inzichten, geef niet op. Je kunt alles.... GROEI zover als je wilt.

Lees verder

Innerlijk kind weekend Veluwe

Een weekend op de Veluwe. Je kunt iemand coachen zover als jezelf bent. Innerlijk Kind weekend op de Veluwe, terug naar je basis.

Lees verder

Promo bij Optisport Medemblik

Trots op mijn promo bij Optisport Medemblik! Lichaam & geest in balans.

Lees verder

Angst!

Wie weleens te maken heeft gehad met angst gevoelens, kan dit gevoel heel goed naar boven laten komen. Angst beperkt je op veel fronten.

Lees verder

“Great things never came from comfort zones”

Herken je dat? Je wilt eigenlijk wel iets anders met of in je leven, maar ach het is nog niet op je pad gekomen, het is nu nog niet de beste tijd om te kiezen voor wat je graag zou willen. Zou het financieel echt wel kunnen, je hebt al zoveel verplichtingen. Je moet er wellicht een stap voor zetten, een stap in het onbekende, want tja het is allemaal best spannend als je die stap nu echt gaat maken. Wat zal het je dan brengen? Hoe zet jij jezelf dan neer in het onbekende, uit je veilige situatie? Wat zullen anderen er wel van denken?

Lees verder

Nieuwe banner is binnen :)

Trots op mijn banner die binnenkort bij Optisport in Medemblik te zien zal zijn.

Lees verder

De beste investering is de investering in jezelf.

Veel mensen denken veel ( te veel) na, willen alles beredeneren om daarmee doordachte keuzes te maken. Daar is in principe niets mis mee, maar wat als die keuzes alleen maar gebaseerd zijn op louter verstand, waar geen ruimte is voor gevoel. Hoe functioneer je als alles vanuit je hoofd wordt gestuurd en je gevoel er niet bij betrokken wordt?

Lees verder

Burn-outepidemie kost Nederland miljarden

De BV Nederland is jaarlijks miljarden kwijt aan de groeiende burn-outepidemie. In een rapport dat vandaag verschijnt, schat onderzoeksinstituut TNO de schade van werkverzuim door psychische klachten – naast burn-outs gaat het dan ook om de gevolgen van pesten op het werk – op ruim 4 miljard euro.

Lees verder

Zeven psychologische wapens tegen de oplopende werkdruk

Het is verleidelijk om stress te negeren. Er is immers helemaal geen tijd om daarbij stil te staan. Maar te veel mensen bezwijken uiteindelijk onder de permanente druk. Het is daarom beter om stress af te laten glijden in het voorportaal van de burn-out. Drie psychologen leggen uit hoe dat moet.

Lees verder