Cliënt W. vertelt:

"Miriam is een geboren coach. Ze stelt de juiste vragen, luistert goed en weet vervolgens snel de vinger op de zere plek te leggen. Ze beschikt over mensenkennis, inlevingsvermogen en gevoel voor humor: je voelt je snel bij haar op je gemak en durft je open te stellen. Dat maakt haar een hele prettige coach en gesprekspartner. In een paar sessies heeft ze mij op weg geholpen, ik kan weer door!"Wendy vertelt:

"Miriam haar manier van coachen heb ik als enorm prettig ervaren. Ze is toegankelijk en zeer integer. Op een doeltreffende manier weet ze tot de kern te komen en dat maakt het heel fijn om door haar gecoacht te worden."David vertelt:

"Ik heb Miriam ervaren als geinteresseerd, warm en betrokken. Haar coaching-stijl is direct en helder."Cliënt W. vertelt:

"Ik heb de 2 gesprekken met jou als zeer verhelderend ervaren omdat er op een ongedwongen en ontspannen sfeer een spiegel wordt voorgehouden. Echter kom ik nu een jaar later tot de conclusie dat ik nog niet zo dapper ben geweest om daadwerkelijk een stap te zetten. "


Dianne vertelt:

"Miriam combineert haar zachtheid en intuïtie met een heldere set aan tools waardoor ze snel tot de kern weet te komen. Ze geeft ruimte aan wat er komt maar zal altijd tot de kern doordringen. Dit werkt helend!"