"Sta je open voor verandering
én wil je weer de verbinding met jezelf aangaan?
Investeer in jezelf, je passie, je leven!

Even voorstellen

Mijn naam is Miriam Ross, na 20 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt, waar mijn kwaliteit in de gesprekvoering met patienten en diens naasten lag, was het voor mij een hele bewuste keuze mijn kracht in te zetten om anderen te ondersteunen. Dat was de reden dat ik mij volledig op het coachen & counselen heb gericht.

Zuiver & Helder

In 2018 heb ik Zuiver & Helder Life Coaching en Counseling opgericht met als doel mensen verder te helpen in hun leven en op een zuivere en heldere manier antwoorden te geven op een hulpvraag.
Ik deed mijn opleiding aan het Atma Instituut in Amersfoort, eerst “Coaching” en daarna de opleiding “Lifecoaching”. Tijdens mijn opleiding heb ik zelf ook coaching & counselingssessies gehad en ben me heel goed bewust wat dit met jou zal doen!


Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op het doorvoelen van wat jou echt bezighoudt, waar zit de “echte pijn”, om deze eerst te doorvoelen en te doorleven, kun je weer “omhoog”. Onze samenwerking is gericht op vertrouwen, empathisch vermogen van mijn kant en dat alles er mag zijn, zonder oordeel. Buiten de gespreksvoeringen om, kun je mij altijd contacten, als dat nodig is. Ik begeleid jou in je gehele proces.


Gespreksvoering

In de gespreksvoering ligt mijn kwaliteit en probeer ik jou naar een diepere laag van jezelf te brengen, de handvatten aan te bieden, waar jezelf (nog) niet opgekomen bent. Om je te laten inzien waar patronen vandaan komen, zodat je weer “vrij” kunt zijn zonder beperkingen. Dat jij je eigen verantwoordelijkheid neemt in je eigen leven, omdat je dat kunt! Buiten de gespreksvoeringen om, kun je mij altijd contacten, als dat nodig is. Ik begeleid jou in je gehele proces.

Weer 'Zuiver & Helder' je eigen leven omarmen.
Miriam Ross Life Coach

Miriam Ross | Life Coach

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je “NU” verandering in je leven doorvoeren, neem dan contact met mij op.


De intake is gratis en volledig vrijblijvend.
Uurtarief bedraagt €70 excl. BTW.


"Neem je verantwoording om weer 'Zuiver & Helder' je eigen leven te omarmen"