"Sta je open voor verandering
én wil je weer de verbinding met jezelf aangaan?
Investeer in jezelf, je passie, je leven!

Miriam Ross | Coach

Mijn naam is Miriam Ross, na 20 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt, waar mijn kwaliteit in de gesprekvoering met patienten en diens naasten lag, was het voor mij een hele bewuste keuze mijn kracht in te zetten om anderen te ondersteunen. Dat was de reden dat ik mij volledig op het coachen & counselen heb gericht.

Zuiver & Helder

Na met succes de erkende coach opleiding aan het Atma instituut afgerond te hebben, heb ik in 2018 Zuiver & Helder Life Coaching en Counseling opgericht, met als doel mensen verder te helpen in hun leven en op een zuivere en heldere manier antwoorden te geven op een hulpvraag.


Mijn werkwijze

In beginsel is het mijn taak om je hulpvraag te kwalificeren. Mijn werkwijze is dan ook gebaseerd op het doorvoelen van wat jou echt bezighoudt, waar zit de “pijn”, om deze eerst te doorvoelen en te doorleven, kun je weer “omhoog”. Onze samenwerking is gericht op vertrouwen, empathisch vermogen van mijn kant en dat alles er mag zijn, zonder oordeel. Buiten de gespreksvoeringen om, kun je mij altijd contacten, als dat nodig is. Ik begeleid jou in je gehele proces.


Gespreksvoering

In de gespreksvoering ligt mijn kwaliteit en probeer ik jou naar een diepere laag van jezelf te brengen, de handvatten aan te bieden, waar jezelf (nog) niet opgekomen bent. Om je te laten inzien waar patronen vandaan komen, zodat je weer “vrij” kunt zijn zonder beperkingen. Dat jij je eigen verantwoordelijkheid neemt in je eigen leven, omdat je dat kunt!

Atma coach opleiding

Ik heb mijn opleiding afgerond aan het Atma Instituut in Amersfoort. Atma is een HBO erkende
opleiding tot coach en life coach. Ik heb eerst de opleiding 'Coaching' en daarna 'Life Coaching' gevolgd. In de Atma coaching opleidingen en trainingen heb ik alle praktische vaardigheden geleerd van zeer ervaren docenten. Tijdens deze sterk praktijkgerichte opleiding van een jaar, heb ik zelf ook coaching & counselingsessies gehad en ben ik me goed bewust wat dit proces met jou zal doen.

Deze opleiding is officieel geaccrediteerd en geregistreerd door het gerenommeerde instituut CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland). Meer info Atma >Coach praktijd Miriam Ross, coach Westfriesland

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je verandering in je leven doorvoeren, neem dan contact met mij op.

Het tarief voor een sessie is €70,- ex BTW.
Telefonisch intakegesprek is gratis.


"Neem je verantwoording om weer 'Zuiver & Helder' je eigen leven te omarmen"

"Investeer in jezelf, je passie,
je leven!"

"Door te praten, ga je naar bewustwording en van daaruit naar je gevoel"