"Ben jij toe aan verandering,
wil je jouw leven weer in eigen hand nemen?"

Neem de stap!


Wat doet een Life Coach?

 • Sta jij in de schaduw van je eigen leven?

 • Stap je steeds weer in dezelfde valkuil, maar kom je er maar niet uit.

 • Je voelt dat er iets moet veranderen, maar je kunt de vinger er niet opleggen.

 • Loop je vast in je eigen patronen?

 • Je voelt dat je lichaam signalen afgeeft dat je iets moet gaan veranderen.

 • Elke keer loop je weer tegen dezelfde problematiek aan en je wilt dit voor eens en voor altijd veranderen.

 • Zit je vast in relatie, werk of persoonlijke ontwikkeling, lukt het je niet om er goed uit te komen en weer in je eigen kracht te staan.


Eigen leven voorgeven

Een life coach coacht mensen om hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven zelf vorm te geven. De keuze voor een coach is een persoonlijke. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar zingeving en inhoud. Altijd draait het om drie vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Waar kan ik bij helpen

> Keuzes maken
> Stress
> Burn out klachten
> Onzekerheden
> Herhalen van patronen
> Innerlijke onrust
> Relationele problematiek
> Gevoelens van stress
> Je loopt vast op meerdere punten

NLP techniek coaching Zuiver & Helder Life Coaching

Gesprekken

In de gesprekken die je met mij voert, komen we snel tot een diepere laag, de essentie van jouw "strubbelingen". Door eerst te praten, vervolgens naar bewustwording te gaan en van daaruit naar je gevoel te komen, bied ik als coach jou weer "open deuren". Van hoofd naar gevoel en je dat weer helemaal te laten doorvoelen, waar jij staat en wat jij nodig hebt.


Communicatie & Technieken

Ik werk aan de hand van een aantal technieken en communicatie vaardigheden, echter laat ik mijn intuitie altijd de boventoon voeren. Ik probeer van je hoofd naar je gevoel te komen.

Toepasbare technieken:
>
NLP
> Voice dialoque
> Visualisatie oefeningen
>
Intuitief coachen en counselen.
> Body Drum Release
> Wandelcoaching
> Levenslijn
>
Transactionele Analyse


Jouw rol als coachee

 • Je ziet coaching als een waardevolle investering in jezelf en je wilt voor de lange termijn verandering in je eigen leven doorvoeren.
 • Je wilt een aantal doelen bereiken en hierop je focus leggen.
 • Je neemt volledig je eigen verantwoording over je eigen keuzes en leven. Jij bent je bewust dat alleen jij de persoon bent die ervoor kan zorgen dat je leven veranderd. Niemand anders is verantwoordelijk voor jouw leven.
 •     Je staat open voor alles wat op je pad komt tijdens de coachsessies, alles mag er zijn en alles is oke.


Intakegesprek

Na het eerste contact plannen we een intakegesprek om te bekijken of er een 'klik' is tussen ons beide. Dit is voor beide belangrijk omdat we samen een proces ingaan wat op vetrouwen berust. Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste sessie, dit is ook 's avonds of in het weekend mogelijk.
Ik help je graag verder.


Tarief

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je 'nu' verandering in je leven doorvoeren, neem dan contact met mij op. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Het uurtarief voor een sessie bedraagt €70,-Counseling

Counseling en coaching gaan uit van eenzelfde basisprincipe: Het samen helder krijgen van de essentie van een situatie of ‘probleem’. Hoe helderder het bewustzijn is op dat wat ons bezig houdt, hoe makkelijker een oplossing of gewenste verandering zich zal aandienen.

Coaching en counseling is niet adviseren, maar spiegelen. Als life coach houdt ik cliënten een spiegel voor zodat ze het antwoord op hun hulpvraag zelf ontdekken. Antwoorden en oplossingen liggen veelal besloten in jezelf.

"Je eigen leven vormgeven op weg naar meer geluk én voldoening"

"Verbetering van je relaties,
zowel privé als op het werk"

"Betere hantering van stress en vinden van een betere levensbalans"