"Ben jij toe aan verandering, wil je jouw leven weer in eigen hand nemen?"

Neem de stap!

Coaching via een Life Coach

Sta jij in de schaduw van je eigen leven?
Stap je steeds weer in dezelfde valkuil, maar kom je er maar niet uit?
Je voelt dat er iets moet veranderen, maar je kunt de vinger er niet opleggen?
Loop je vast in je eigen patronen?
Je voelt dat je lichaam signalen afgeeft dat je iets moet gaan veranderen?
Elke keer loop je weer tegen dezelfde problematiek aan en je wilt dit voor eens en voor altijd veranderen?
Zit je vast in relatie, werk of persoonlijke ontwikkeling, lukt het je niet om er goed uit te komen en weer in je eigen kracht te staan?

Dan is life coaching & counseling wellicht de oplossing voor jou!

In de gesprekken die je met mij voert, komen we snel tot een diepere laag, de essentie van jouw "strubbelingen". Door eerst te praten, vervolgens naar bewustwording te gaan en van daaruit naar je gevoel te komen, biedt coaching en counseling jou weer "open deuren". Van hoofd naar gevoel en je dat weer helemaal te laten doorvoelen, waar jij staat en wat jij nodig hebt.

Ben jij toe aan verandering, wil je jouw leven weer in eigen hand nemen? Neem je verantwoording om jezelf weer helemaal te kunnen zijn!


Eigen leven vorm geven

Een lifecoach coacht mensen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. De keuze voor een lifecoach is een persoonlijke. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar zingeving en inhoud. Altijd draait het om drie vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Te denken valt aan:

> Keuzes maken
> Werkdruk
> Stress
> Burn out klachten
> Onzekerheden
> Herhalen van patronen
> Innerlijke onrust
> Relationele problematiek
> Gevoelens van stress
> Je loopt vast op meerdere punten.


Wat is jouw rol als coachee?

> Je ziet life coaching & counseling als een waardevolle investering in jezelf en je wilt voor de lange termijn verandering in je eigen leven doorvoeren.
>
Je wilt een aantal doelen bereiken en hierop je focus leggen.
>
Je neemt volledig je eigen verantwoording over je eigen keuzes en leven. Jij bent je bewust dat alleen jij de persoon bent die ervoor kan zorgen dat je leven veranderd. Niemand anders is verantwoordelijk voor jouw leven.
>
Je staat open voor alles wat op je pad komt tijdens de coachsessies, alles mag er zijn en alles is oke.


Technieken en communicatie

Ik werk aan de hand van een aantal technieken en communicatie vaardigheden, echter laat ik mijn intuitie altijd de boventoon voeren.

Toepasbare technieken:
>
NLP
> Voice dialoque
> Visualisatie oefeningen
>
Intuitief coachen en counselen.
> Body Drum Release
> Wandelcoaching
> Levenslijn
>
Transactionele Analyse

Spreekt mijn werkwijze jou aan en wil je “NU” verandering in je leven doorvoeren, neem dan contact met mij op. De intake is gratis en volledig vrijblijvend. Uurtarief bedraagt €70 excl. BTW.


LifeDesign

In het begin van Life Coaching onderzoek je wat je wilt en wat je kunt. Daarna ga je over tot het vormgeven van je leven. Je gaat actief kiezen voor je eigen levenspad. Je maakt je eigen LifeDesign.Counseling sessies

Counseling en coaching gaan uit van eenzelfde basisprincipe: Het samen helder krijgen van de essentie van een situatie of ‘probleem’. Hoe helderder het bewustzijn is op dat wat ons bezig houdt, hoe makkelijker een oplossing of gewenste verandering zich zal aandienen.

Coaching en counseling is niet adviseren, maar spiegelen. Als life coach houdt ik cliënten een spiegel voor zodat ze het antwoord op hun vragen zelf ontdekken. Antwoorden en oplossingen liggen veelal besloten in jezelf.

"Je eigen leven vormgeven op weg naar meer geluk en voldoening"

"Verbetering van je relaties,
zowel thuis als op het werk"

"Betere hantering van stress en vinden van betere levensbalans"